Appelzuur (magnesiummalaat)
Appelzuur (magnesiummalaat)
Appelzuur is een organisch zuur met de systematische naam 2-hydroxybutaandizuur. Het komt van nature voor in veel fruitsoorten, waaronder appels en druiven, en zorgt voor de zure smaak. In wetenschappelijke context wordt appelzuur ook wel "malaat" genoemd.
Synoniem van Appelzuur (magnesiummalaat):
Appelzuur (magnesiummalaat)
Producten met
Appelzuur (magnesiummalaat)

Vorm | Appelzuur (magnesiummalaat) |
Product | Magnesium 150 Malaat - 90 tabletten |
Standaarddoseringen
1000 mg per 1 tablet

Vorm | Appelzuur (magnesiummalaat) |
Product | Magnesium 150 Malaat - 30 tabletten |
Standaarddoseringen
1000 mg per 1 tablet

Vorm | Appelzuur (magnesiummalaat) |
Product | Magnesium 150 Malaat - 180 tabletten |
Standaarddoseringen
1000 mg per 1 tablet
Producten met
Appelzuur (magnesiummalaat)
Vorm | Product | Standaarddoseringen | ||
---|---|---|---|---|
Appelzuur (magnesiummalaat) | ![]() | Magnesium 150 Malaat - 90 tabletten | 1000 mg per 1 tablet | Bekijk product |
Appelzuur (magnesiummalaat) | ![]() | Magnesium 150 Malaat - 30 tabletten | 1000 mg per 1 tablet | Bekijk product |
Appelzuur (magnesiummalaat) | ![]() | Magnesium 150 Malaat - 180 tabletten | 1000 mg per 1 tablet | Bekijk product |